Op 24 en 26 december 2020 zijn er 2 prachtige nesten geboren, zie de 2 subpagina's voor de nest-update
 
Alle pups zijn reeds besproken, de wachtlijst is gesloten! 
 
 
**Rond Kerst 2020 verwachten wij weer pups.**
Er zullen zowel zwarte als gele pups geboren worden

Het eerste nestje is uit de volgende combinatie:

Afbeelding invoegen
 
KIRA     (I'm Queen of Hearts of Tintagel Winds)
 

 
Afbeelding invoegen
                       
 KNOX                (Mocnys Knoxville)
Voor het nestje van onze Kira hebben we wederom gekozen voor Mocnys Knoxville, roepnaam Knox. Deze combinatie wordt een herhaalcombinatie. Knox is een hele mooie gele reu van een prachtige type. Hij heeft een heel zachtaardig en vriendelijk karakter, datzelfde geldt ook voor onze Kira en ook zij is een hele mooie rastypische labrador. Allebei zijn het Uitmuntend type labradors en volledig gezond.
Knox woont bij en is eigendom van de familie Nugteren in Barendrecht. Alle informatie over Knox is te vinden op de website: www.woefdrams.nl  Alle informatie over Kira is te vinden op haar eigen pagina: Kira.
Het nestje is geheel volgens de richtlijnen van de Labrador Kring Nederland gefokt.
Mocht u serieuze belangstelling hebben voor een puppy uit deze combinatie, dan kunt u contact opnemen. Wij werken al met een wachtlijst voor dit nest.
Afbeelding invoegen               Afbeelding invoegen
                                                                                                  
  
 Het tweede nestje is uit de volgende combinatie:

Afbeelding invoegen

 INDY (Foxeslake Yellow Creek)

 

Afbeelding invoegen

 MATTIE  (Erinhill Chase what Matters at Hyspire)

Voor het nestje van onze Indy hebben we gekozen voor de uit US geïmporteerde prachtige zwarte reu Mattie. Zowel Mattie als Indy zijn Uitmuntend type labrador. Ze zijn allebei volledig gezond en hebben super lieve karakters. Ook Mattie woont bij en is eigendom van familie Nugteren te Barendrecht.
Alle informatie over Mattie is te vinden op www.woefdrams.nl en over Indy op haar eigen pagina: Indy
Het nestje is geheel volgens de richtlijnen van de Labrador Kring Nederland gefokt.
Mocht u serieuze belangstelling hebben voor een puppy uit deze combinatie, dan kunt u contact opnemen. Wij werken al met een wachtlijst voor dit nest. 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
                                                                                                
 
 Foxeslake puppies. 
De puppies worden bij ons in huis geboren en groeien ook te midden van ons gezin op. Wij hechten heel veel waarde aan een goede socialisatie. De pups maken de eerste 2 maanden van hun leven bij ons dan ook van alles mee zodat ze als evenwichtig pupje mee naar hun nieuwe baasjes gaan. De pups worden bij ons 3 maal ontwormd (met 2, 4 en 6 weken) en krijgen met 6 weken hun 1e puppy-enting, waarbij ze ook volledig gecheckt worden door de dierenarts. Rond de leeftijd van 6 weken worden de pups door een medewerker van de Raad van Beheer gecontroleerd en gechipt. Verder krijgt u bij de pup natuurlijk de stamboom, een DNA-afstammingsbewijs, Europees paspoort, een  puppypakket en een uitgebreide puppybegeleiding.
Bij het fokken van de labrador retriever staat bij ons een uitmuntende gezondheid en een vriendelijk/stabiel karakter bovenaan.

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen