28 oktober 2018
Hoera! De pups van Kira en Scooter zijn vrijdag 26 oktober geboren. Een prachtig zwart 8-tal. Het zijn 5 reutjes en 3 teefjes. Moeder en pups maken het prima en zoals vanouds is Kira weer een hele goede moeder voor haar kleintjes. Onder het kopje nest Kira 2018 zal ik regelmatig een update plaatsen over dit nest. 
Afbeelding invoegen
Kira en haar 8 prachtige pups
 
21 oktober 2018
Vrijdag 12 oktober zijn de pups van Indy en Skye geboren. Er zijn uit deze combinatie maar liefst 9 pups geboren: 3 zwarte reutjes, 4 zwarte teefjes en 2 gele teefjes. Het is het eerste nestje voor onze Indy en ze pakt het moederschap probleemloos op. Onder het kopje nest Indy 2018 zullen regelmatig foto's en verhalen over de ontwikkeling van het nest geplaatst worden.

Afbeelding invoegen 
De pups van Indy, allemaal net geboren een paar uur oud en Indy is een geweldig zorgzame moeder
 
9 februari
De pups uit het 2e nest van Kira zijn op 1 week na een half jaar oud. De tijd vliegt en het zijn al lang geen kleine puppies meer. Twee pups uit het nest zijn in opleiding voor hulphond bij Stichting Hulphond Nederland. Deze 2 pientere kereltjes doen het heel goed en mogen straks een belangrijke taak gaan vervullen. Maar voor het zover is, brengen ze hun eerste jaar door in een gastgezin waarna ze in opleiding gaan voor hulphond. Erg mooi om dit allemaal van dichtbij mee te maken! 
Verder zijn er dit jaar weer plannen voor nestje(s) puppies van zowel labrador als de Franse basset. Alle ontwikkelingen omtrent de nestjes komen onder de kopjes  puppies labrador en Puppies Franse Basset Het wachten is nu op de loopsheden van de dames waarna alles in gang gezet kan gaan worden. Onderstaand weer wat leuke foto's van de opgroeiende pups uit het 2e nest van Kira.

 
Afbeelding invoegen                       Afbeelding invoegen
Floo, toekomstige hulphond
 
Afbeelding invoegen                   Afbeelding invoegen
                                                                                                   Lieve Guus
 
Afbeelding invoegen
Lu Kai; wat ben je al gegroeid!