8 november 2017
De pups uit het nest van Kira en uit het nest van Cato zijn inmiddels vertrokken naar hun nieuwe baasjes. Het gaat allemaal heel goed met ze. Af en toe ontvangen we leuke updates over het wel en wee van de pups met mooie foto's. Hieronder een aantal foto's van de pups uit het nest van Kira x Scooter die inmiddels 12 weken oud zijn.
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
Lu Kai                               en                                   Molly
 
 Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
Guus           en                                           Niyla
 
Afbeelding invoegen
Charlie (die bij Foxeslake blijft wonen)
 
Afbeelding invoegen
 
17 augustus 2017
Weer puppy nieuws bij Foxeslake! De pups van Kira en Scooter zijn geboren!! Mama Kira heeft maar liefst 7 pups op de wereld gezet. Er zijn 5 reutjes (4 zwarte en 1 gele) en 2 zwarte teefjes geboren. Onder het kopje Puppies labrador komt er regelmatig een update over het wel een wee van de pups uit dit nest. Onderstaand trotse mama Kira met haar net geboren pups.
 
Afbeelding invoegen
7 augustus 2017
De pups van Cato en Indie zijn geboren! Na een probleemloze bevalling heeft Cato 3 mooie pups op de wereld gezet. Het zijn 1 teefje en 2 reutjes. Onder het kopje Puppies Franse Basset zal ik regelmatig een update over dit nest plaatsen. De pups uit dit nest zijn gereserveerd.
Afbeelding invoegen
Cato weer een goede mama
 
30 juli 2017
Vandaag met Didi en Indy naar de Dogshow Rotterdam geweest. Onze dames hebben het prima gedaan. Voor Indy was het de 2e keer op show en ze deed het prima in een zware Jeugdklasse. Haar keurrapportje: 14 maanden gele teef. Zeer goed type en formaat. Vrouwelijk hoofd, mooi donker oog met zachte expressie. Mooi donker pigment. Goed oor en gebit. Goed ontwikkeld lichaam. Goede voorborst. Prima otterstaart. Rondom goed gehoekt, goede bone. Voetjes mogen iets compacter. In het juiste tempo kan ze goed gaan. Prima contact baas-hond! Uitmuntend
Didi heeft het super gedaan en behaalde in een goed bezette Open klasse teven een 4e plaats. Het keurrapport van Didi: Zwart vrolijk teefje, van een zeer goed type. Goed gevormd hoofd met prima expressie. Goed oor en gebit. Prima hals/rug belijning. Zeer mooie tonvormige ribben. Prima voorborst.  Goed gehoekt voor en achter. Prima otterstaart. Gaat vlot met voldoende stuwing door de ring. Uitmuntend 4e plaats. Keurmeester mw. G. Groeneweg-de Klerk (NL)

Afbeelding invoegen
Didi (Foxeslake Bohemian Rhapsody)

13 juli 2017
Hoera!  Vandaag heeft de echo onze vermoedens bevestigd: Kira verwacht pups! Op de echo waren een flink aantal pups te zien, het is natuurlijk altijd afwachten en hopen dat alles goed mag gaan. Onder het kopje Puppies labrador is alle informatie over dit aanstaande nestje te vinden. Onderstaand de echo beeldjes.
 
Afbeelding invoegen
1 pupje, zo klein nog!
 
Afbeelding invoegen
Nog eentje te zien

Afbeelding invoegen
Creekwater Surf Scoter, de papa van as nest van Kira.
 
3 juli 2017
Vandaag de gezondheidsuitslagen van Indy (Foxeslake Yellow Creek) binnen. Prachtige resultaten: Heupen HDA, Ellebogen vrij van alle afwijkingen. De ogen had ik al laten spiegelen en die zijn ook helemaal vrij van alle onderzochte oogziektes. Binnenkort wordt de pagina van Indy bijgewerkt. 
 
30 mei 2017
Catootje is inmiddels loops geworden en zal binnenkort een date hebben met Indie. Indie is eigendom van en woont bij Ada van Beekhoven. Hij is uit Frankrijk geïmporteerd en zeer rastypisch. Nadere info over dit nest zal tzt te vinden zijn onder het kopje Puppies Franse Basset
Afbeelding invoegen                       Afbeelding invoegen
 Indie de papa van het as nestje van Cato
29 mei 2017
Vandaag zijn de pups van Kira en Knox 1 jaar geworden, hoera! Langs deze weg feliciteren we alle baasjes met de 1e verjaardag. Het eerste jaar is omgevlogen en alle pups zijn inmiddels uitgegroeid tot (bijna) volwassen labradors. Op naar nog vele jaren!
 
Afbeelding invoegen
Ruby:   Kira x Knox
27 mei 2017
In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn de pups van Fien geboren. Het is een mooie zwarte tweeling geworden. Broer en zus maken het prima. Mama Fien is weer een geweldig goede moeder voor haar kleintjes en verzorgd ze heel goed. Onderstaand wat foto's van het kleine tweetal. Allebei de pups zijn besproken.
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen

24 april 2017
Vandaag heel erg goed nieuws. Onze Fien is in verwachting van pups van de mooie reu Creekwater Vertigo! De echo bij de dierenarts heeft onze vermoedens bevestigd en we verwachten de pups rond 27 mei as. Alle informatie over dit nestje is te vinden onder het kopje Puppies labrador 

 
Afbeelding invoegen
Eén pupje, zooo klein nog, nog geen 2 centimeter groot
 
Afbeelding invoegen
Nog een pupje te zien via de echo
 
11 januari 2017
Afgelopen maanden nogal wat leuke foto's ontvangen van de pups van Kira x Knox. De pups uit dit nest zijn inmiddels al weer ruim 7 maanden oud. Hieronder volgen een paar foto's. 

       Afbeelding invoegen              Afbeelding invoegen
           Op beide foto's Ruby
 

Belle
 
Afbeelding invoegen
Finn
 
Afbeelding invoegen
Nogmaals Finn
 
Afbeelding invoegen
Mila
 
Afbeelding invoegen
Lobi (tijdens de jachttraining)
 
Hieronder nog 2 mooie foto's van Bold een nakomeling van Pixie en Cloud:
 
Afbeelding invoegen           Afbeelding invoegen
 
4 januari 2017
Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond 2017!!
Er zijn nogal wat puppyplannen voor 2017! Als alles goed mag gaan zullen er zowel labrador pups als Franse Basset pups te verwachten zijn bij Foxeslake. Het labrador nestje wat in de planning staat voor het voorjaar zal van onze Fien worden. Het wachten is op de loopsheid van Fien, ik verwacht dat ze deze maand loops zal worden en dan gaan we alles in gang zetten en hopen zo rond begin april op een mooi nestje zwarte en gele labrador puppies. Ook Cato en Jessie gaan pups verwachten, dit zal als alles goed mag gaan rond begin augustus wezen. Hele spannende maanden dus! Verder ben ik begonnen met de cursus Vakbekwaamheid Besluit houders - Honden en Katten. Dit is een erg leerzame én tegenwoordig verplichte cursus en ik hoop deze medio 2017 af te ronden en het diploma te halen, zodat Foxeslake helemaal gecertificeerd is.

 Afbeelding invoegen
 pups Fien x Cloud (nestje 2015)