20 december 2016
Wij wensen iedereen:

 Afbeelding invoegen
17 december 2016
Nog wat shownieuws zo aan het einde van het jaar. Vandaag naar de Kerstshow te Gorinchem geweest met onze jongste labrador: Indy (Foxeslake Yellow Creek), het gele teefje wat we hebben aangehouden van het nest Kira x Knox. Ze is inmiddels 7 maanden en een mooie stevige dame aan het worden. Zo voor haar eerste show deed ze het niet slecht in een grote puppyklasse. Ze behaalde een Veelbelovend 3e plaats. Haar keurverslag: 6,5 maand, Uitmuntend type, goede lengte/hoogte verhouding. Mooi vrouwelijk hoofd met goede expressie, kan oortjes goed dragen. Uitgebalanceerde hoekingen. Goede gangen. Veelbelovend 3e plaats. Keurmeester Dhr. W.P. Hochstenbach (NL).
Met Didi (Foxeslake Bohemian Rhapsody) ben ik ook nog naar show geweest, de Dogshow Bleiswijk op 5 november 2016. In een goed bezette Openklasse teven behaalde Didi een mooie 4e plaats Uitmuntend. Haar keurverslag: teefje van een zeer goed type. Innemend vrouwelijk hoofd met vriendelijke expressie, goede stop. Mooie hals rug belijning. Opperarm mag fractie schuiner. Goed tonvormig lichaam. Goede achterhand hoekingen. Mooie bone en voeten. Vrolijke kwispelende otterstaart. Gaat vlot met voldoende stuwing door de ring. Uitmuntend 4e plaats. Keurmeester: Mw. G. Groeneweg-de Klerk (NL).
 
8 oktober 2016
Wat een leuk nieuws vandaag! De baasjes van Skye, een zoon van onze Fien x Ulysses, hebben plannen om hem in te gaan zetten als dekreu. Skye is uitgegroeid tot een prachtige rastypische labrador reu. Zijn stamboom naam is: Foxeslake Morning Bird. Hij heeft vanaf vandaag ook een eigen website waarop alle informatie over hem te vinden is: foxeslakemorningbird Hieronder enkele mooie foto's van Skye
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen
 
11 september 2016
Vandaag met onze Didi naar de Regionale Clubmatch van de Nederlandse Labrador Vereniging geweest. Erg trots op Didi want ze behaalde in de Tussenklasse teven een Uitmuntend 1e plaats! Ook een erg mooi keurrapport: 23 maanden. Lovely feminin girl. Excellent neck, shoulder, level topline and tailset. Excellent barrel ribs. Lovely bone and substance. Correct double coat. Moves with drive. Excellent 1e. Keurmeester: mw. G. Ek (GB).

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
 
31 mei 2016
Vandaag nog een leuk bericht van een nestbroertje van onze Jessie. Hij heeft op de Kampioenschapsclubmatch van de Basset Artésien Normand Club in de Open Klasse reuen een mooie 4e plaats behaald. Heel knap gedaan in deze sterke Open klasse. Gefeliciteerd Boeffie, Liliane en Fred!
Afbeelding invoegen 
Foxeslake Nougat 4e plaats Open Klasse reuen
 
29 mei 2016
Hoera de puppies van Kira en Knox zijn geboren! Wat een prachtig stel zwarte en gele pups. Het was een moeiteloze bevalling en Kira is een hele goede mama. Onder het kopje Puppies labrador zal ik de komende tijd regelmatig een update plaatsen over het nest met leuke foto's.
Afbeelding invoegen
Trotse mama Kira

Zondag 29e mei is onze Jessie uitgebracht op de Kampioenschapsclubmatch van de Basset Artésien Normand Club Nederland te Baarn en ze heeft in de Open Klasse een mooie Uitmuntend 2e plaats behaald. Heel trots op onze kleine Jessie! Onderstaand haar keurverslag.
teefje 2 jaar oud van een prima type. Zware teef. Zou iets vrouwelijker mogen in hoofd. Stevige hals. Goed oog, oor en gebit. Prima voorborst. Mooie schouder. Matige hoekingen voor en achter. Uitmuntende bone. Mooi front. Goede voeten. Prima beharing en staart. Ongecompliceerd gangwerk. Uitmuntend 2e plaats.
Keurmeester mw. N. Horsten-Ceustermans (NL)
 
Afbeelding invoegen
Jessie d'r prijsjes..
 
Afbeelding invoegen
Jessie weer thuis; lekker in de mand met Cato en Fien
 
Nog heel goed nieuws want vandaag is Knox, de vader van het nest van Kira "Clubwinner 2016" geworden! Op de Kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Labrador Vereniging won hij de Open Klasse reuen, vervolgens Beste reu en daarna Best Of Breed! Geweldig resultaat!!

Afbeelding invoegen
Knox Clubwinner 2016 te Bennekom
 
26 april 2016
De laatste gezondheidsuitslagen van onze Didi zijn binnen en zijn allemaal goed! De ogen van Didi zijn gespiegeld op 22 maart jl. en zijn vrij van alle oogziektes. Ze is verder vrij bevonden van ED (ellebogen) en haar heupen zijn HD A. We zijn zeer blij met deze uitslagen. Didi heeft ook haar eigen pagina waar alle info nog eens na te lezen is: Didi