Team Foxeslake wishes you a
Merry Christmas and a Happy New Year!! 21 december
Met Kira naar De Kerstshow te Cuijk geweest. In een zeer goed bezette Jeugdklasse teven heeft Kira een mooie 3e plaats behaald. Uitmuntend 3e plaats. 

14 december
Vandaag stond de Winner show te Amsterdam op het programma. Kira kwam uit in een internationaal bezette Jeugdklasse teven. Ze heeft het weer heel goed gedaan en dat is door keurmeester Tiina Taulos (Fl). beloond met een Uitmuntend 2e plaats!


Winner 2014 Kira Jeugdklasse teven 2e plaats


2e plaats Uitmuntend Jeugdklasse teven 

12 december
Met onze Kira vandaag naar de Holland Cup te Amsterdam geweest. In een goed bezette jeugdklasse teven heeft ze het erg goed gedaan. Ze heeft een 2e plaats Uitmuntend gekregen van keurmeester Rinie Leenen (NL). 


Kira Holland Cup te Amsterdam 2e Uitmuntend


2e Uitmuntend Jeugdklasse teven

9 december
Vandaag met Kira naar de oogspecialist geweest voor haar eerste oogonderzoek. Altijd spannend. Gelukkig zag alles er perfect gezond uit en vrij bevonden van alle oogziektes!

2 november
Vandaag naar de Dogshow te Bleiswijk geweest met Kira en Lotte (Foxeslake Hang on to your Love). Voor Lotte was het de eerste keer op show en ze heeft het super gedaan! Ze werd 1e in de puppyklasse teven en daarna beste pup van het ras! 
Ook voor Kira groot succes, keurmeester mw. Rautala heeft haar een Uitmuntend gegeven en daarna als 1e geplaatst! Daarmee heeft Kira haar 1e Jeugdpunt te pakken. Op naar de volgende shows!


Kira 1e Uitmuntend, JeugdCAC


Lotte Beste Pup van het ras!

15 september
Hoera!! Onze Pixie is mama geworden!! Vandaag zijn er 2 prachtige zwarte pups geboren; een reutje en een teefje. Broer en zus maken het prima en Pixie is een hele goede mama. Onderstaand een foto van de kersverse mama met haar kroost. Op de pagina nest Pixie 2014 zal ik af en toe een update over de pups plaatsen.
 
Pixie geniet van het moederschap!
 
12 augustus
Wat een goed nieuws vandaag!! De echo beelden hebben namelijk bevestigd dat onze Pixie in verwachting is van Cloud!! We kijken enorm uit naar dit nestje pups. Rond 14 september zullen de pups geboren gaan worden. Al het nieuws rondom het as nestje zal ik plaatsen onder het kopje: puppies labrador. Hieronder alvast de echobeeldjes van vandaag. Nog kleine 5 weekjes te gaan!!
11 juli
Vandaag met Pixie naar de dierenarts geweest voor de jaarlijkse oogcontrole. Alles weer perfect gezond en vrij bevonden van diverse oogziektes (oa. Cataract, PRA)

27 mei
Afgelopen dagen hele leuke verhalen én mooie foto's van de puppies ontvangen. Het is voor iedereen én voor de pups de eerste dagen even wennen geweest, qua zindelijkheid doen de pups het geweldig en ze hebben allemaal hun plekje gevonden. Onderstaand wat foto's van de puppies van Fien bij hun nieuwe baasjes.


Skye Buddy

Babs


Suus


Jay
25 mei
Onze Jessie (Foxeslake Caramelle) is vandaag voor het eerst mee geweest naar show. Ze stond ingeschreven in de teven Jeugdklasse Dogshow de Baronie te Tilburg en heeft het geweldig gedaan. 1e plaats Uitmuntend JCAC én het reserve CAC! Zo trots op onze jonge dame! Haar keurrapport: 9 maanden, prima type, voor leeftijd goed ontwikkeld teefje. Gestrekt vrouwelijk hoofd met goed oog en oor, krap scharend gebit. Goed lichaam. Mooie ribbenkast, zou achter  iets meer hoeking mogen hebben. Prima bone en goede voeten. Loopt vlot met nog losse ellenbogen en rug. 1 Uitmuntend, res. CAC. Keurmeester mw. N. Horsten-Ceutermans.
 
Jessie weer thuis én ze staat weer te showen...
  
24 mei
Vandaag zijn de laatste puppies uit het nest van Fien en Ulysses vertrokken naar hun nieuwe baasjes. Wat is de tijd snel gegaan, de 8 weken dat ze bij ons hebben mogen zijn, zijn omgevlogen. We hebben ontzettend van deze puppies genoten. Ze hebben allemaal hele leuke baasjes zodat we ze met een gerust hart hebben meegegeven. We wensen iedereen heel veel plezier met hun Foxeslake labrador puppy!!
 
28 maart
Hoera!! De puppies van Fien en Ulysses zijn vannacht geboren!! Het is een prachtig 9-tal waarvan 5 zwarte teefjes, 3 zwarte reutjes én 1 gele reu. Fien heeft het uitstekend gedaan en is nu een hele goede moeder voor haar kroost. Op de pagina nest Fien 2014 gaan we de belevenissen van het nest bijhouden, met leuke verhalen en  foto's! Onderstaand alvast een foto van de pups paar uur oud...
 
 
 
 

25 februari

Wat een goed nieuws vandaag!!! Met Fien naar de dierenarts geweest voor de echo en ze is volop in verwachting van een mooi aantal pups, we hebben er in ieder geval 6 geteld. Ze is nu ruim 4 weken in verwachting, nog een kleine 5 weken te gaan. De pups worden in het weekend van 30 maart verwacht. Onderstaand de echo beelden, de pups zijn nu bijna 3 centimeter groot, ze groeien nog heel wat voordat ze geboren gaan worden!

 
Het pupje ligt in de lengte van gele stip naar gele stip, deze lengte is 2,35 cm. Ze moeten dus nog heel wat groeien!!                                              
 
18 februari 
Inmiddels zijn de pups uit het nest van onze Catootje al weer een half jaar oud! Wat gaat de tijd snel. Laatste tijd veel leuke foto's ontvangen van de pups. De foto's heb ik geplaatst in het mapje 1e nest Catootje bij de Foto-albums.

Bink, zoon Catootje & Koplan  

17 januari 2014
Vandaag met Fien naar de dierenarts geweest voor de jaarlijkse controle van de ogen (spiegelen van de ogen). Alles is perfect in orde dus vrij van alle oogziektes (oa PRA, RD Cataract).
  

6 januari 2014

Wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar en dat het maar een mooi "hondenjaar" mag worden!