18 augustus
Hoera!! Vandaag zijn de pups van Catootje geboren. De bevalling is heel soepel verlopen en er zijn in totaal 10 kerngezonde puppies geboren, waarvan 7 reutjes en 3 teefjes. De pups doen het prima en drinken al volop bij mama. Catootje is een zeer goede moeder, ze is niet weg te krijgen bij haar pups! 
We zullen een update bijhouden over het nestje onder het kopje: nest Catootje 2013. Hier is ook al een foto impressie van deze dag te vinden alsmede info over de geboorte gewichtjes van de pups.
 
2 augustus
Catootje is  bijna 7 weekjes zwanger. Het gaat heel goed met haar, ze slaapt heel veel en gaat nog mee met een kleine wandeling, verder heeft ze een hele goede eetlust! Vanaf maandag nog 2 weken te gaan..
Bij Pixie hebben we inmiddels 2 echo's laten maken. Op deze echobeelden waren helaas geen puppies te ontdekken; Pixie is dus niet in verwachting.
 
17 juli
Yes!!! Vandaag is ons vermoeden bevestigd bij de dierenarts: onze Catootje is volop zwanger!!Op de echo hebben we meerdere puppies gezien hmm het zal waarschijnlijk geen klein nestje worden! Verder maakt Catootje het prima, eet goed en slaapt veel. We hadden al een klein buikje waargenomen en dit is dus echt van haar zwangerschap! We kijken erg uit naar dit nestje Franse bassetjes!!
Pixie maakt het ook prima, tijdens de wandelingen is ze heel fit en energiek. Maar ze neemt toch ook goed haar rust en duldt dan even geen andere honden om haar heen.
 
2 juli
Even een update over de zwangere dames! Cato zit inmiddels op dag 14 van haar dracht (vanaf 3e dekking). Ze heeft ontzettende eetlust, waar ze voorheen wel eens haar bakje voer liet staan, eet ze nu alles tot de laatste kruimel op. Verder slaapt ze veel. Datzelfde geldt ook voor Pixie, die slaapt veel overdag. Pixie zit nu op dag 10 van haar dracht. Inmiddels heb ik de afspraken voor de echo´s gemaakt. Catootje mag 17 juli naar de dierenarts voor een echo en we gaan vrijdag 2 augustus bij Pixie een echo laten maken. Spannend, wordt vervolgd...
 
23 juni
Vanmiddag stond het laatste afspraakje tussen Micah en Pixie gepland. Keurige succesvolle dekking geweest. Prachtig stel om te zien. We kijken heel erg uit naar de pups uit deze combinatie en zijn ook heel blij dat we Micah als laatste op het continent hebben kunnen gebruiken want volgende week gaat Micah terug naar zijn eigenaren fam. Neachell van Suttonpark labradors te Engeland.
Over ongeveer 28 dagen gaan we een echo laten maken en dan weten we zeker of Pixie in verwachting is. Spannend!!
 
22 juni
's Avonds weer met Pixie naar Barendrecht vertrokken voor de 2e ontmoeting met Micah. Ook deze dekking verliep keurig.
 
21 juni
Vandaag, dag 12 van de loopsheid, weer bij Pixie progesteron laten bepalen. De waarde was flink omhoog gegaan: 9.15!!'s Avonds meteen naar Barendrecht gegaan voor de 1e ontmoeting tussen Pixie en Micah. De dekking is keurig verlopen. Zaterdagavond mogen de twee elkaar weer ontmoeten voor de 2e dekking.   
 
19 juni
De laatste ontmoeting tussen Koplan en Catootje is ook weer keurig verlopen. Goede 3e en tevens laatste dekking. Nu breekt er een spannende tijd aan zou ze opgenomen hebben en zwanger zijn? Rond dag 28 gaan we een echo laten maken bij de dierenarts en dan weten we het zeker.
Zojuist de uitslag van het progesteron gehalte van Pixie binnen: 2.99 Dat is nog niet hoog genoeg om te gaan dekken. Ze doet het dus rustig aan. Vrijdagochtend gaan we weer bloed laten prikken voor de progesteronbepaling.
 
17 juni
Vandaag in alle vroegte richting Tilburg vertrokken voor de 2e dekking van Catootje. Het is weer keurig verlopen, goede dekking en de 2 vinden elkaar wel heel erg leuk, mooi om te zien! Woensdag mogen we nog een keertje komen voor de allerlaatste ontmoeting tussen de twee (de 3e dekking dus).
 
16 juni
Vanochtend met Pixie naar de dierenarts geweest om bloed te laten prikken voor de progesteronbepaling. Zojuist de uitslag binnen van de progesterontest: 1.14 Dat is dus nog erg laag. Ze moet ruim boven de 5 uitkomen voor het juiste dekmoment. Woensdagochtend gaan we weer bloed laten prikken voor het progesteron gehalte.
Nog heel goed nieuws over de vader van het as. nestje van Pixie: Carpenny Micah at Suttonpark is Clubwinner 2013 geworden op de Kampioenschapsclubmatch van de Nederlandse Labrador Vereniging!! Hij heeft eerst de Open Klasse reuen gewonnen, werd daarna beste reu en Beste van het Ras (BOB). Er waren 320 inschrijvingen.
 
 
Micah Club Winner 2013!!!!
 
15 juni
De eerste kennismaking van Catootje met Koplan is keurig verlopen. Ze hebben eerst veel gespeeld, elkaar besnuffeld, aan elkaar wennen. Daarna is de 1e dekking goed verlopen.
Maandag staat de 2e dekking op het programma en zullen ze elkaar dus weer treffen.
Pixie geeft al zoveel signalen dat ze wat verder is in haar loopsheid dat we morgen 1e keer progesteron gaan laten bepalen. Ben heel benieuwd wat haar waarde is....
 
14 juni
Vandaag met Catootje naar de dierenarts geweest voor 1e maal progesteron bepaling. Eind van de middag de uitslag binnen: 6.17 dus al best hoog! Met deze zeer nauwkeurige test is het met waarde 8 dekken. Dus morgenochtend gaan we naar Tilburg voor de 1e keer dekken. Spannend allemaal!!
Onze Fien is vandaag ook loops geworden.
  
10 juni
Pixie is ook loops geworden. Nu alleen Fien nog maar die zal ook niet zo lang meer op zich laten wachten. 
De eerste afspraken voor het progesteron prikken van zowel Cato als Pixie zijn al gemaakt.
 
6 juni
Catootje is loops geworden. Zoals gewoonlijk begint ze meestal en de rest van de dames volgen. Dus maar even afwachten wanneer de andere dames zo ver zijn.
 
23 april
Vandaag met Pixie voor de jaarlijkse oogcontrole naar de dierenarts te Roosendaal geweest. Alles zag er perfect gezond uit en ze heeft dus geen erfelijke oogziektes; Cataract, RD, PRA etc VRIJ.
 
15 maart
Graag maken we u attent op onze nieuwe pagina: vakantie opvang. Ook voor opvang van uw labrador bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u gebruik willen maken van deze mogelijkheid, horen wij het graag. De planning voor zomer 2013 is al in volle gang. 
 
1 februari
Vandaag weer een keertje naar show geweest. Onze Pixie kwam uit in de Open klasse teven op de Dogshow in Eindhoven. Deze werd gekeurd door mw. T.A. Pillement-Heijden (NL). Pixie heeft het keurig gedaan en heeft een mooie Uitmuntend 4e plaats behaald.
Haar keurverslag:
2,5 jaar krachtige teef, goede lichaamsverhoudingen, goed gevormd tevenhoofd maar zou net iets eleganter mogen zijn. Mooi donker oog, draagt het oor wat open, wat keelhuid, schaargebit. Krachtige brede borst, diepe borstpartij. Mooie otterstaart, krachtige bone. Goede voeten, vrolijk temperament. Ze toont keurig gangwerk maar wel los en niet volledig in balans. Uitmuntend 4e plaats.